Lainaa 40 000 euroa

Oletko tekemässä suurta remonttia, ostamassa venettä tai päivittämässä autoa paremmin elämäntilanteeseesi sopivaksi? Unelmoitko elämäsi ikimuistoisimmasta lomamatkasta vai haluatko nauttia uusimmasta teknologiasta kotonasi? Mihin sinä suuntaisit, jos ainoa este haaveesi toteutumiselle olisi raha? Älä turhaan odottele, vaan lähde mukaan tutustumaan rahoitusvaihtoehtoihin.

40 000 euron lainan turvin sinulla on mahdollisuus päästä toteuttamaan unelmiasi. Lainantarjoajia on useita ja erilaisia lainaehtoja kannattaa vertailla. Hakukoneilla etsimällä löytyy kotimaisia ja ulkomaisia luotonantajia, jotka tarjoavat palveluitaan suomeksi. Aluksi kannattaa miettiä omalle, senhetkiselle taloudelleen sopiva lainanlyhennyksen kuukausierä. Huomioithan myös erilaiset palvelu- ja tilimaksut, jotka saattavat nostaa kuukausierän loppusummaa.

Netissä lainojen kilpailutus on helppoa. Hakukoneet löytävät kymmeniä erilaisia sivustoja, jotka kilpailuttavat sinulle parasta luotonantajaa. Olet ehkä kuullutkin näiden ahkerasti itseään esille tuovien yritysten mainoksia radiosta tai nähnyt niitä televisiosta. Saatat mainosten ansiosta muistaa jopa jonkun tällaisen palvelun nimeltä. Näille sivustoille tarvitaan lainatarjouksia varten usein omien perustietojen lisäksi tietoja talouden yhteisistä tuloista ja menoista.

Kun on toteuttamassa unelmaansa ja hankkimassa 40 000 euron rahoitusta, kannattaa lainaehtoja vertailla useammankin eri palvelun kautta. Saatat säästää näin kymmeniä euroja kuussa. Suuren luoton myöntämiselle on usein etua siitä, että luottoa hakee yhdessä esimerkiksi puolison kanssa.

Lainalainaaja Summa Maksu Kulut Laina-aika Ikäraja
Zmarta 40 000€ 41 196e 1196e 1-120kk 20v Hae lainaa!
Lendo 40 000€ 42 132e 1-120kk 20v Hae lainaa!
Rahalaitos 40 000€ 42 132e 2132e 1-120kk 20v Hae lainaa!
Bank Norwegian 40 000€ 41 088e 1088e 1-120kk 23v Hae lainaa!

Suomalaiset luottavat norjalaisiin pankkeihin

Bank Norwegian mainostaa tällä hetkellä näkyvästi eri medioissa edullisia lainoja. Vakuudetonta lainaa 40 000 eurolle voi hakea kätevästi ja nopeasti netissä pankkitunnuksilla. Tämä norjalainen suuren suosion saanut pankki mainostaa itseään mobiiliystävällisyydellä ja osaavalla asiakaspalvelulla. Heillä on käytössään myös henkilökohtainen korko, joten palvelu on hyvin yksilöllistä. MONOBANK on myös norjalainen, suuriakin luottoja vakuudettomasti tarjoava yritys. Pankki kehottaa toimimaan heti ja hakemaan lainaa, jonka korko on alkaen 7,68 %. Pitkät maksuajat ovat myös tämän pankin houkutin – maksuaikaa on tarjolla jopa 15 vuotta. Voit kokeilla MONOBANK:in tarjousta huoletta, sillä lainahakemus ei ole sitova.

Mainoksista tutut Rahalaitos ja OmaLaina

Rahalaitos lupaa kilpailuttaa lainahakemuksesi nopeasti. Myönteisen lainapäätöksen saatuasi voit saada rahat jopa samana päivänä tilillesi. Näkyvyytensä turvin luotettavan oloinen Rahalaitos tarjoaa nopeaa palvelua, josta voi olla vaikea olla innostumatta.

OmaLaina houkuttelee asiakkaita kotimaisuudella ja luotettavuudella. Se kilpailuttaa puolestasi hakemuksen 20 eri luotonantajan kesken. Hakemusten teko on ilmaista, mutta niiden tekoon kannattaa varata ensimmäisellä kerralla aikaa. Oman talouden tulot ja menot kannattaa laittaa vaikka paperille ylös, jolloin samoja tietoja voi helposti hyödyntää useammille lainoja vertaileville sivustoille. Toiset sivustot kysyvät talouden kuukausituloja ja -menoja, toiset taas vuosittaisia. Osa haluaa tiedot tuloista nettona, osa bruttona.

Lendo, Santander, Bigbank ja niin monet muut

Netissä lainoja kilpailuttamalla voi iskeä valinnan vaikeus, ja lainaehtoja voi olla tarpeen vertailla eri sivustojen kesken. Parhaimman lainan löytäminen saattaa edellyttää hieman aivonystyröiden hieromista ja matematiikan oppien kertausta. Automaattisesti alin korko ei takaa halvinta lainaa, vaan aina on tarpeen laskea kuukausierän kokonaissumma erilaisine palvelu- ja laskutusmaksuineen. Oleellista on se, kuinka paljon itse laina lyhenee joka kuukausi. Koska palveluiden tarjoajia on paljon, löytyy varmasti jokaiselle oman talouden kannalta järkevä luotottaja. Santander tarjoaa luotettavaa palvelua, ja Lendo kilpailuttaa hakemuksen 25 eri luotonantajalla. Bigbank mainostaa olevansa lainoihin erikoistunut pankki. Kokeileminen ja eri vaihtoehtojen tutkiminen kannattaa.

Paljonko se 40 000 euroa sitten tekisi kuussa?

Rahalaitos ja VarmaLaina tarjoavat 40 000 euron lainaa molemmat 316 euron kuukausilyhennyksellä. Kummassakaan laina-aikaa ei ole mainittu, mutta yleisesti puhutaan noin 10 vuodesta. Isoissa luotoissa suositaan usein pitkää maksuaikaa ja hyvin realistista kuukausierää. Kuukausierän määrää miettiessä kannattaa huomioida mahdolliset yllättävät kulut tai muutokset työllisyystilanteessa. Jotkut luotontarjoajat kaupittelevat myös takaisinmaksuturvaa kulutusluotoilleen. Lisäksi luottojen kokonaiskustannuksia kannattaa vertailla, sillä erilaisten korkoprosenttien ja tilinhoito- tai laskutuskustannusten summissa saattaa olla isojakin eroja. Suuria päätöksiä tehdessä kannattaa olla harkitsevainen ja ottaa itselle oudoista termeistä selvää. Onnea ja pitkäjänteisyyttä sen oikean lainan etsinnässä!